Sol·licita informació

Izar

Izar és un programa destinat a la millora de l’excel·lència acadèmica a totes les etapes educatives d’un centre: des d’Infantil fins a Batxillerat.

L´estudi i la col·laboració són els motors d´aquest projecte destinat a millorar el rendiment acadèmic en totes les etapes educatives. Un programa que permet al personal de la xarxa conèixer altres realitats pedagògiques i de gestió, i ajuda a posar en comú metodologies per millorar el procés densenyament i aprenentatge.

Izar és una proposta que busca respondre a les expectatives que les famílies han dipositat al nostre projecte educatiu: que els seus fills, a través de l’esforç, assoleixin altes qualificacions; i que obtinguin un gran desenvolupament a les seves àrees fonamentals.

Tot un repte que ens convida a ampliar els nostres horitzons i aprofitar la cultura col·laborativa entre els diferents centres de Red Educativa Arenales
.

Excel·lència acadèmica als centres de la Red

Aquesta excel·lència s’aconsegueix fent servir diversos motors formatius que impulsen l’educació en cadascuna de les etapes. Els motors formatius que utilitzem són:

Visites de creixement

Trobades entre professors de diferents centres de la xarxa per compartir i aprendre bones pràctiques que ajudin a la tasca educativa.

Proves de nivell

Avaluació conjunta, entre els centres de la xarxa, per conèixer i treballar en la millora del nivell de matèries acadèmiques (anglès, matemàtiques…) i les àrees fonamentals (lectura, càlcul…).

Preparació per a l'EVAU

Generació de protocols comuns orientats a perfeccionar la formació acadèmica per a l'examen d'accés a la universitat

Innovació pedagògica i formació

Professionals dedicats a lestudi i la millora de metodologies que ajudin en el procés daprenentatge dels alumnes.

Desplegament d'idiomes

Treballem per oferir un ensenyament de qualitat en diverses llengües ajudant els alumnes a obtenir un domini òptim de l'idioma.

Coaching pedagògic

Acompanyament entre els docents per avaluar i perfilar els mètodes densenyament dins de laula.

Àrea orientació

Espai on els orientadors comparteixen coneixements i experiències per treballar amb els alumnes, a l'aula i amb les famílies

Projectes segons perfils educatius

Atenció a alumnat de diferents perfils educatius amb el propòsit de desenvolupar-ne el màxim potencial.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.