Sol·licita informació

Academic Tearm and Year

Programa d'Immersió Lingüística

Academic Term & Year Week és un programa pensat per a pares que busquen escoles a l’estranger perquè els seus fills cursin des d’un trimestre a un any acadèmic complet.

SET ens ofereix una àmplia selecció de col·legis de qualitat a diferents països de parla anglesa per poder oferir i guiar l’estudiant.

Cada col·legi ha estat acuradament seleccionat perquè compleixi amb el nivell acadèmic dels nostres col·legis i amb els requisits desitjats pels pares , considerant que enviaran els seus fills a estudiar a l’estranger.

Els estudiants poden estudiar en una escola privada i viure en una residència, o anar a una escola pública i viure amb una família d’acollida.

L’objectiu del programa és adquirir total fluïdesa en la llengua anglesa , desenvolupar-se com a individus i descobrir una nova cultura.

Presentem els projectes i les escoles als pares, i Arenales Red Educativa juntament amb SET realitza una entrevista personal amb cada estudiant per detectar les seves necessitats i requeriments específics.

Un cop seleccionat el programa, ens ocupem de tota la informació i tasques administratives necessàries.

Durant la vostra estada, tant Arenales Red Educativa com SET estem disponibles 24 hores al dia per proporcionar als estudiants i famílies el nostre suport sempre que sigui requerit.

Què inclou?

 • Inscripció a un col·legi estranger amb estudiants nadius.
 • Participació en totes les activitats organitzades dins les hores lectives.
 • Coordinador acadèmic i dallotjament per assistir a lestudiant.
 • Presentació del projecte.
 • Gestió de la reserva de vols i trasllat.
 • Assegurança de viatge.
 • Telèfon d’emergències les 24 hores.

Allotjament en família d´acollida

 • Pensió completa.
 • Targeta de transport d’anada i tornada a l’escola (quan fos necessari).

Allotjament a la residència

 • Pensió completa a habitació compartida.

La decisió d’enviar un alumne a estudiar a l’estranger, en un col·legi privat on viurà en una residència al costat d’altres estudiants, o en un col·legi on conviurà amb una família d’acollida, és una decisió personal; totes dues opcions són una excel·lent oportunitat per als seus estudis internacionals.

State School
(Col·legi públic)

Els estudiants viuen amb una família d´acollida que els oferirà una experiència d´immersió lingüística, cultural, única i segura.

Private Boarding School (Col·legi Internat Privat)

Els alumnes estudien i viuen amb els seus companys en una residència en un entorn segur , amb excel·lents instal·lacions educatives i socials.

Requisits

 • Ser alumne d’algun col·legi de Red Educativa Arenales.
 • Una conducta i un comportament exemplar.
 • Responsabilitat i certa autonomia personal.

Més informació

Depenent de la durada, el lloc, el tipus de col·legi i mode de
allotjament els preus poden variar.

Cursos: 2n d’ESO a 1r de Batxillerat

Per a més informació contacteu amb: rrio@colegioalborada.es
Tel: 91 830 19 12
Rubén del Río

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.