Sol·licita informació

Casal d’estiu

Pensant que per als nens i nenes és temporada de vacances , al Casal d’Estiu Sant Marc combinem activitats lúdiques i esportives diàriament, juntament amb sortides setmanals , per fer d’aquests dies una diversió constant. Són moments per jugar, compartir, créixer, explorar, experimentar, descobrir, gaudir, divertir-nos i continuar aprenent.

El casal es fa en horari escolar i està obert a familiars, amics o coneguts tot i que no siguin pares o mares de l’escola.

Del 25 de juny al 19 de juliol de 8h a 18h.

Platja

Excursions

Piscina

Manualitats

Anglès

Educació Infantil, Primària i 1r i 2n d'ESO

Mar i muntanya“, aquesta és la temàtica que abordarem aquest any. Cada setmana durem a terme activitats, jocs, excursions, sortides, esports, tallers i manualitats lligades a aquests dos elements tan imponents de la natura.

Data límit 07 de juny

Cada setmana, dilluns i divendres al matí anirem a la piscina, a prop de l´escola. Setmanalment, un altre matí continuarem fent activitats esportives fora de l’escola: infantil al parc i primària a la platja. Cada dimecres sortirem d´excursió. I els nens i les nenes de primària farem nit a l’escola de dimecres a dijous, les quatre setmanes.

Estiu de vela de 4 a 17 anys

Aquest any oferim Estades de vela del RCMB, del 25 de juny al 6 de setembre.

Aquest estiu aprendràs la pràctica de la vela a través dels valors del Marítim: esportivitat, treball en equip, amor pel mar, entre altres. Són unes estades dinàmiques i divertides que tenen com a objectiu aprendre però també gaudir de cada instant. Durant els matins disfrutarem del mar i sortirem a navegar, mentre a les tardes viurem moments d’oci i esbarjo tots junts.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.