Solicita información

Casal de verano

Pensando que para los niños y niñas es temporada de vacaciones, al Casal de Verano Sant Marc combinamos actividades lúdicas y deportivas diariamente, junto con salidas semanales, para hacer de estos días una constante diversión. Son momentos para jugar, compartir, crecer, explorar, experimentar, descubrir, disfrutar, divertirnos y continuar aprendiendo.

El casal se realiza en horario escolar y está abierto a familiares, amigos o conocidos a pesar de que no sean padres o madres de la escuela.

Del 25 de junio al 19 de julio de 8h a 18h.

Playa

Excursiones

Piscina

Manualidades

Ingles

Educación Infantil, Primaria y 1º y 2º de ESO

“Mar y montaña“, esta es la temática que abordaremos este año. Cada semana llevaremos a cabo actividades, juegos, excursiones, salidas, deportes, talleres y manualidades ligadas a estos dos elementos tan imponentes de la natura.

Fecha límite 07 de junio

Cada semana, lunes y viernes por la mañana iremos a la piscina, cerca de la escuela. Semanalmente, otra mañana continuaremos haciendo actividades deportivas fuera de la escuela: infantil en el parque y primaria en la playa. Cada miércoles saldremos de excursión y los niños y las niñas de primaria haremos noche en la escuela de miércoles a jueves, las cuatro semanas.

Verano de vela de 4 a 17 años

Este año ofrecemos Estancias de vela del RCMB, del 25 de junio al 6 de septiembre.

Este verano aprenderás la práctica de la vela a través de los valores del Marítimo: deportividad, trabajo en equipo, amor por el mar, entre otros. Son unas estancias dinámicas y divertidas que tienen como objetivo aprender pero también disfrutar de cada instante. Durante las mañanas disfrutarem del mar y saldremos a navegar, mientras por las tardes viviremos momentos de ocio y recreo todos juntos.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.