Solicita información

Casal de verano

Pensando que para los niños y niñas es temporada de vacaciones, al Casal de Verano Sant Marc combinamos actividades lúdicas y deportivas diariamente, junto con salidas semanales, para hacer de estos días una constante diversión. Son momentos para jugar, compartir, crecer, explorar, experimentar, descubrir, disfrutar, divertirnos y continuar aprendiendo.

El casal se realiza en horario escolar y está abierto a familiares, amigos o conocidos a pesar de que no sean padres o madres de la escuela.

Del 26 de junio al 21 de julio de 8h a 18h.

Playa

Excursiones

Piscina

Robótica y programación

Ingles

Educación Infantil y Primaria

Por infantil y primaria, el lema del casal será «La paz en el mundo» y cada semana se trabajarán deportes de equipo de los diferentes continentes, para fomentar el aprecio y el respeto. ¡Un verano lleno de aventuras, actividades divertidas y deportivas, excursiones, piscina y playa!

Fecha límite 09 de junio

Cada semana, lunes y viernes por la mañana iremos a la piscina, cerca de la escuela. Semanalmente, otra mañana continuaremos realizando actividades deportivas fuera de la escuela: infantil en el parque y primaria en la playa. Cada miércoles saldremos de excursión. Y los niños y niñas de primaria haremos noche en la escuela del miércoles al jueves, las cuatro semanas.

Escuela de verano para ESO

Este año ofrecemos varios cursos de especialización a los que puede apuntar a sus hijos e hijas si está interesado. Cada miércoles realizaremos una salida todos los cursos de especialización juntos.

Fecha límite 30 de mayo

También le ofrecemos dos propuestas que organiza ClubElements (empresa con la que trabajamos en las esquiadas), a través de la escuela Sant Marc.

– Dani Jiménez – Science Camps (Planoles)

– Campamentos de mar de verano: Vela, kayak, padel surf y snorqueling (La escalera)

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.