Solicita información

Proceso de admisión

El colegio Sant Marc, concertado por la Generalitat de Catalunya en las etapas de Infantil, Primaria y ESO, corresponde a la zona educativa (Z9) del Distrito de Sarrià-Sant Gervasi.

Para conocer si entra en la zona educativa por proximidad a su domicilio, puede consultarlo en la página web del Consorcio de Educación de Barcelona, ​​que contiene un buscador con esta finalidad.

Fechas clave del período de admisión

Publicación de la oferta inicial de plazas: el 3 de marzo de 2023
Fecha de presentación de solicitudes Infantil: Del 6 al 20 de marzo de 2023
Fecha de presentación de solicitudes Primaria: Del 6 al 20 de marzo de 2023
Fecha de presentación de solicitudes ESO: Del 8 al 20 de marzo de 2023
Publicación lista puntuación provisional: 21 de mayo de 2023
Publicación lista puntuación una vez resueltas las reclamaciones: 3 de mayo de 2023
Publicación lista ordenada: 11 de mayo de 2023
Publicación de la oferta definitiva de plazas: 09 de junio de 2023
Publicación lista de alumnos admitidos: 12 de junio de 2023
Publicación lista de espera: 12 de junio de 2023
Del 20 al 28 de junio de 2023: matriculación
Publicación lista de alumnos matriculados: 29 de septiembre de 2023

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.