Sol·licita informació

Un estiu diferent? Família, formació i descans

Un estiu diferent?

Família, formació i descans.

L’estiu és un moment perfecte per descansar, gaudir en família i realitzar aquelles activitats que durant el curs no es poden fer per manca de temps.

Estiu Diferent és una iniciativa que ofereix uns dies d’estiu en família en un format divertit i enriquidor per a tots. És una manera pràctica de descansar amb altres famílies que porta en funcionament més de 20 anys, on la convivència i l’entreteniment actiu són els protagonistes.

Està dissenyat per ajudar a les famílies joves amb fills petits a descansar, rebre formació i gaudir de la família en un bon entorn. En els moments lliures, les famílies organitzen els seus propis plans i coincideixen amb altres famílies per compartir experiències i gaudir junts.

Per als nens, s’organitza una sèrie d’activitats per grups de les mateixes edats amb l’atenció de monitors experts on poden gaudir i fer nous amics.

Un estiu per a tota la família

Avantatges

Temps amb els teus. Fomenta la relació familiar en un ambient distès.

Formació. Els pares tenen espai per a la formació sobre orientació familiar i la capacitació com a millors educadors.

Descans. L’organització facilita molt la part logística perquè puguis aprofitar el temps de qualitat amb els teus.

Activitats

Curs d’Orientació Familiar per als pares

Ginkanes familiars

Activitats esportives: senderisme, muntanyisme, rappel, paintball, tir amb arc, bicicleta de muntanya, rafting, piragüisme, visites culturals, etc.

 

Dates

Arribada: divendres 2 d’agost de 2024 (Inici de les activitats al matí)

Sortida: divendres 9 d’agost de 2024 (Sortida al matí)

Lloc

Segovia – Los Ángeles de San Rafael (Hotel Nayade)

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.