P1 AL MES DE JUNY

P1 AL MES DE JUNY

Aquest més de Juny hem viscut moments molt bonics!

Primer de tot hem de felicitar al Quim que ja té dos anys!! Moltes felicitats Quim!!!

Per altra banda també hem celebrat els aniversaris de la Paula i la Blanca que compleixen els dos anys al Juliol i a l'Agost, però d'aquesta manera ho hem pogut celebrar tots junts.

Sabeu què? Vam tenir la oportunitat de compartir una de les nostres sessions de guitarra amb un convidat molt especial: El cargol treu banya!! Però aquest dia va venir de veritat, li vam estar cantant la seva cançó, en rotllana, mentre observàvem com el cargolet treia i amagava les seves banyes. Tots estàvem entusiasmats, observant-lo amb els ulls ben oberts i cantant amb molta alegria.

Aquest mes hem estat preparant-nos per l'arribada de l'estiu i el final de curs. Hem pintat un mural de color groc (color d'estiu) i hem preparat la portada de la carpeta artística (un peixet molt divertit). També hem pintat amb iogurt i colorant alimentari, hem experimentat amb boletes d'aigua gelatinoses, hem fet broquetes de fruita a la fondue de xocolata, entre moltes d'altres activitats.

Finalment hem acabat el mes amb l'arribada de la calor i l'inici de la setmana dels musicals del “Summer Camp”. Hem ballat les cançons de “The Lion King”, hem saltat per les lianes com Tarzan i hem experimentat amb el gel com l' Elsa de "Frozen", entre d’altres.

Esperem que gaudiu molt les fotografies i que passeu un molt bon estiu!! Gràcies per la vostra confiança, ha estat un curs inoblidable!!

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas