P0 AL MES DE JUNY

P0 AL MES DE JUNY

L'últim mes de curs hem tingut la incorporació de dos nous companys: la Clàudia i l'Alex!! Ràpid han començat a jugar amb els seus nous companys i tots ells han fet un grapat d'activitats: circuits amb els mòduls de psicomotricitat, jugar amb la panera dels tresors, amb animalets, les ampolles sensorials, les peces de construccions... i també han jugat al joc del tat amb mocadors i hem fet massatges amb plomes i mocadors.

L'experimentació és una de les propostes de 'aula que més ens agraden i algunes d'elles han estat: amb teles, boletes d'aigua, gelatina, llanes, caminar per sobre del plàstic de bombolles per descobrir noves textures... En segon lloc el que més ens agrada són les propostes d’expressió artística on, per exemple, hem pintat uns molinets de vent amb pintura comestible.

A més a més, també hem fet joc heurístic amb tubs, taps, canyetes, llaunes, anelles..., anglès amb la teacher Miriam i el seu monckey, música amb molts instruments nous a més de la capseta de la música, i...molt important, hem celebrat l’aniversari de la Marina que ja ha fet un anyet!!!

Per últim dir que aquest ha estat el darrer mes en el qual els nadons són encara nadons, ja queda ben poc per tornar-nos a veure el pròxim curs sent tots més grans!!! Amb això, només falta dir...

MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!!

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas