P2 AL MES D'ABRIL

P2 AL MES D'ABRIL

El mes d’abril ha estat molt mogut, hem viscut noves experiències i aventures a l’escola! La primavera ja ha arribat i nosaltres ho hem notat, tenim més ganes de jugar amb els amics, de crear i escoltar històries, d’investigar, d’experimentar i d’aprendre moltes coses noves.
Al mes d’abril hem tingut de protagonistes a la Nahia, l’Elias i la Joana, tots ells ens han ensenyat i explicat la seva família i allò que més els hi agrada fer a casa. També, hem celebrat l’aniversari del Juan fent un pastís tots junts i bufant les espelmes.
Als conillets ens encanta pintar i aquest mes d’abril ho hem fet amb plomes, globus, hem estampat amb cartró, hem fet bombolles de colors, hem enganxat unes boniques flors de primavera i fins i tot, li hem fet una samarreta personalitzada a la Tina, si és que SOM UNS ARTISTES!!
Grans artistes i grans cuiners, aquest mes hem fet pastissos: massa de fulla amb pernil i formatge i una fondue de xocolata amb fruita, estava boníssim!
També, aquest mes d’abril hem experimentat amb plastilina, sorra màgica, colacao amb aigua i a la taula de llum la Tina ens ha explicat el conte de la lluna. A més a més, hem començat a manipular amb les diferents formes geomètriques i també, les parts de la cara a partir de material manipulatiu.
Ara bé on més hem gaudit ha estat a les estones de pati amb els nens i nenes de P1, les tardes de dijous a la classe de P3 i tots els moments de joc a l’aula on juguem tots plegats!
Esperem que us agradi tot el que hem viscut durant aquest mes d’abril!! 

 

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas