Sol·licita informació

Les famílies ens trien

Quan s’escull un col·legi, es valoren molts aspectes: el projecte educatiu, els serveis, les innovacions que proposa l’entitat educativa… Volem compartir amb tots vosaltres quins ítems són els que més valoren les famílies quan ens escullen. Segur que sabràs quines són les teves prioritats i com t’agradaria que nosaltres t’ajudéssim en l’educació dels teus fills o de les teves filles.

Per què les famílies ens trien?

99,24%

98,48%

97,73%

Projecte educatiu

El nivell acadèmic i els resultats

L’ensenyament en valors

99,24%

Projecte educatiu

98,48%

El nivell acadèmic i els resultats

97,73%

L’ensenyament en valors

97,73%

96,97%

96,97%

Ajudaran el meu fill/a a tenir consciència social (servei als altres, actitud desperta…)

Col·legi que té des d’Infantil a Secundària / Batxillerat

La disciplina i la convivència dins i fora de l’aula

97,73%

Ayudarán a mi hijo/a a tener conciencia social (servicio a los demás, actitud despierta…)

96,97%

Colegio que tiene desde Infantil a Secundaria / Bachillerato

96,97%

La disciplina y la convivencia, dentro y fuera del aula

Atenció per part del personal del centre

8,68 %

Directius d’etapa

9,09 %

Personal de secretària

8,58 %

Atenció per part del professorat

 

Atenció per part del personal del centre

Formació Acadèmica

Formació Acadèmica

8,43 %

Nivell acadèmic del col·legi

7,98 %

Nivell d’anglès del col·legi

8,74 %

Preparació i capacitació del professorat

Formació humana que s'imparteix al centre

8,49 %

Ambient i nivell de disciplina

8,92 %

Formació doctrinal i religiosa

7,75 %

Formació humana i cristiana que s’imparteix als vostres fills

Formació humana que s'imparteix al centre

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.