Sol·licita informació

Activitats Tecnològiques

Robotica i Programació

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set de l’eiusmod tempor incididunt ut labore et dolor magna aliqua. Dueu un irure dolor in reprehenderit in voluptate velit aquest cillum dolor eu fugiat nulla pariatur. Exceptor sint occaecat cupidat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

HORARIS

Dimarts

13.20ha 14.10h
4t a 6è de Primària
14.10ha 15.00h
P4 a P5

Dimecres

14.10ha 15.00h
Femení: de 1r a 4t d’ESO
14.10ha 15.00h
1r de Primària a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
*Més despeses: 20€ matricula/any

Cinema i reportatges

El llenguatge audiovisual és el gran protagonista d’aquesta societat, ja sigui a través de la televisió com del cinema o d’internet.

En aquesta activitat donem a conèixer els elements bàsics del llenguatge audiovisual. D’aquesta manera es fomenta una lectura correcta de les pel·lícules per poder valorar la qualitat artística del Cinema.

HORARIS

Dilluns i/o Dijous

13.20ha 14.10h
1r a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
2 dies/setmana : 50€/mes

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.