Sol·licita informació

Activitats Esportives

Futbol Sala

Una activitat que els ajudarà a perfeccionar la tècnica a l’esport rei ajudant-los a aprendre el valor de l’esforç, la disciplina i el treball en equip. Una activitat perfecta per als alumnes després d´una jornada intensa de treball.

HORARIS

Dilluns i/o Dimecres

17h a 18h
Mixt: de P4 a 3r de Primària
Masculí: de P4 a 4t d’ESO

Dimarts i/o Dijous

17h a 18h
Mixt: P4 i p5
Femení: de 3r de primària a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana:33€/mes
2 dies/setmana: 50€/mes
* Més despeses: Arbitratge, fitxa, manteniment i vestuari (opc.)

Judo

Aquest esport, basat en enderrocar o projectar al contrari contra el terra, permet potenciar moltes competències i habilitats. La pràctica ajuda a millorar la força, a treballar l’atenció i la coordinació i alterna exercicis de baixa, moderada i alta intensitat. A diferència del que sembla, el Judo ajuda a millorar aspectes socials com ara el respecte entre companys i adversaris.

HORARIS

Dimecres i divendres

13.20ha 14.10h
1r a 4t de Primària
14.10ha 15h
5è de Primària a 2n d’ESO

PREUS

2 dies/setmana: 50€/mes
*Més despeses: Federació (opcional) i vestuari

Gimnàstica

Una de les disciplines esportives que desperta més emocions. La gimnàstica ajuda a corregir males postures, evitant lesions. Amb aquesta es perfecciona l’orientació espacial i la velocitat de reacció. Exercita la concentració, així com la memòria i latenció. Un complement perfecte per al seu rendiment dins i fora del col·legi.

HORARIS

Dimarts i dijous

13.20ha 14.10h
Mixt: de 1r a 6è de Primària

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
2 dies/setmana: 50€/mes
*Més despeses: Vestuari

Vòlei

El voleibol és un dels millors esports per al desenvolupament equilibrat; i és que simplement el mateix és capaç d’agilitzar tot el sistema motor dels nens i nenes, i alhora; ensenyar-los el valor de treballar en equip, respectar les regles del joc i mantenir una bona sincronització.

El voleibol és ideal per practicar esport col·laboratiu en equip, de manera estratègica i enèrgica.

HORARIS

Dilluns i/o Dimecres

17h a 18h
5è de Primària a 2n d’ESO

PREUS

1 dia / setmana: 33€/mes
2 dies / setmana: 50€/mes
*Més despeses: Vestuari

Piscina

Diversió a l’aigua! Els nens gaudeixen daquest esport de baix impacte que els proporciona múltiples beneficis físics i psicològics.

Milloren les seves destreses motrius, fan un exercici cardiovascular, es relaxen i adquireixen seguretat i confiança en si mateixos en el medi aquàtic.

HORARIS

Divendres

13.20ha 14.10h
3r a 6è de Primària

PREUS

1 dia / setmana: 50€/mes
Més despeses: Vestuari

Taekwondo

Aquest art marcial destaca per la gran varietat de tècniques que inclou, implicant totes les parts del cos i incloent-hi tècniques de defensa personal.

Es proporciona als infants un desenvolupament de les seves capacitats psicomotores i contribueix a la formació per a la vida, ja que es basa en els principis d’integritat, perseverança, autocontrol i esperit indomable.

HORARIS

Dimarts i/o Dijous

17h a 18h
1r a 6è de Primària

PREUS

2 dies/setmana: 50€/mes
*Més despeses: Vestuari

Iniciació a la Dansa

La dansa pot donar molt de si, ja que, gairebé sense adonar-te’n i divertint-te, aconsegueixes entrenar cos i ment.

Els nens que la practiquen amb el ball milloren la capacitat motora, l’equilibri i la posició del cos, amb la qual cosa s’ajuda a prevenir defectes en la postura corporal. El ball també permet desconnectar després de l’escola, on passen la majoria del temps asseguts.

HORARIS

Dilluns i/o Dimecres

17h a 18h
P3 a P5

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
2 dies/setmana : 50€/mes
*Més despeses: Vestuari

Ballet

El ballet té diversos beneficis tant psíquics com físics el principal, és que el nen/a estarà realitzant exercici amb música, cosa que afavorirà en el seu desenvolupament físic i musical.

En l’execució dels exercits els infants aprenen a doblegar, girar, estirar, girar, saltar, lliscar, i llançar o precipitar. Participa tot el cos de mans, braços, tronc, peus, cap, genolls en total harmonia de moviments, gràcies a una conjunció simultània de dinàmica muscular i mental.

HORARIS

Dimecres

13h a 13.50h
P3
13.50ha 14.40h
Mixt: de P4 a P5

Dijous

14.10ha 15h
1r de Primària a 2n d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
*Més despeses: Vestuari

Modern Jazz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set de l’eiusmod tempor incididunt ut labore et dolor magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, qui nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Dueu un irure dolor in reprehenderit in voluptate velit aquest cillum dolor eu fugiat nulla pariatur. Exceptor sint occaecat cupidat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

HORARIS

Dimarts

14.10ha 15h
1r a 6è de Primària

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
*Més despeses: Vestuari

Sevillanes i Flamenc

Les sevillanes i el Flamenc a través de coreografies, exercicis i jocs, els nens coneixen els passos més característics de la dansa espanyola i adquireixen la destresa necessària per ballar algunes de les cançons més conegudes.

La dansa Espanyola ajuda els nens a conèixer i utilitzar el seu cos com a mitjà d’expressió, millorant habilitats psicomotrius com ara la coordinació, la flexibilitat, la força, l’equilibri i l’orientació espacial.

HORARIS

Dilluns

14.10ha 15h
4t Primària a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
*Més despeses: Vestuari

Gimnàstica Rítmica

En aquesta disciplina, agrupem l’expressivitat corporal al ritme de la música amb l’ajuda de pilotes, cèrcols, cintes i altres aparells coneguts per a la creació de bells exercicis gimnàstics.

Els nens adquireixen habilitats motrius bàsiques a través de diferents exercicis, aprendre a respectar tots els components i fomentar el treball en grup, conèixer els materials i exercicis bàsics de cadascun.

Dilluns

13.20ha 14.10h
1r a 6è de Primària

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes
*Més despeses: Vestuari

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.