Sol·licita informació

Activitats Artístiques i Culturals

Música

els alumnes puguin millorar el seu sentit de l’audició, sinó que també incrementaran la percepció, creativitat i sincronització del seu ésser, tenint com a ingredient principal la música i els instruments.

HORARIS

Segons disponibilitat

Migdies o tardes
Piano, violí, guitarra, Ukelele
P3 a 2n de batxillerat

PREUS

30 min/setmana: 55€/mes
45 min/setmana: 65€/mes
60 min/setmana: 80€/mes
*Més despeses: quadern de l’estudi

Cant

En cantó s’elaboren aquells aspectes i virtuts que pot oferir al cant coral: educar la sensibilitat, escolta i el gust per la bellesa, treball en equip, atenció, perseverança, sacrifici, compromís, respecte…

HORARIS

Divendres

14.10ha 15h
5è de Primària a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes

Dibuixar Manga

Dibuixar Manga és una activitat molt divertida, on la creativitat i la imaginació són la base de la formació. Com el seu nom indica, aquesta classe es basa en la creació d’historietes, còmics,… on serà molt important aprendre tant diferents tècniques de dibuix com adquirir habilitats lingüístiques.

HORARIS

Dijous

13.20ha 14.10h
4t Primària a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes

Cuina

Les classes de cuina és la millor activitat extraescolar per als menuts de la casa. A la cuina els nens aprenen, es diverteixen, adquireixen hàbits saludables i es veuen estimulats a desenvolupar el seu enginy i la seva creativitat.

Com a activitat extraescolar, les classes de cuina són ideals perquè combinen l’educació i l’esbarjo. Els nens adquireixen coneixements i destreses mentre gaudeixen. Milloren el rendiment en aspectes com ara la disciplina, la concentració, la comunicació, l’organització i el treball en equip.

HORARIS

Dimarts

14.0ha 15h
1r Primària a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana: 55 € mes
*Material inclòs

Teatre

Al teatre, els alumnes no només podran saber el valor de la posada en escena, sinó que també començaran a comunicar-se mitjançant gestos i moviments corporals; iniciant així un clima summament entretingut i divertit; tant per als qui els observen, com per a ells mateixos.

HORARIS

Dilluns

14.10ha 15h
4t a 6è de Primària

Dijous

14.10ha 15h
1r a 3r de Primària

Divendres

13.20ha 14.10h
1r a 4t d’ESO

PREUS

1 dia/setmana:33€/mes
*Més despeses: Vestuari si cal

Jocs de Taula

Amb aquesta activitat i els jocs que plantegem podrem despertar, potenciar i desenvolupar les capacitats intel·lectuals, lògiques, expressives i de treball en equip.

Aquests jocs ajuden a millorar la MEMÒRIA, lús de les matemàtiques, el raonament, les habilitats socials i la intel·ligència en general.

HORARIS

Dijous

14.10ha 15h
1r a 6è de Primària

PREUS

1 dia/setmana: 33€/mes

Anglès

El domini de l’anglès ha deixat de ser un plus per esdevenir una eina bàsica per relacionar-se, treballar, crear, etc.

HORARIS

Dilluns

13.20ha 14.10h
4t a 6è de Primària
14.10ha 15.00h
1r a 3r de Primària

Dimarts i/o Dijous

13.20ha 14.10h
1r i 2n d’ESO
14.10ha 15.00h
3r a 4t d’ESO

Dijous

14.10ha 15.00h
3r a 4t d’ESO

1 dia/setmana:33€/mes
*Més despeses: 20€ matricula/any

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.