Sol·licita informació

Grau Superior

Grau Superior

Per què estudiar formació professional?

Actualment, la FP són els estudis professionals més propers a la realitat del mercat de treball i donen resposta a la necessitat de demanda d’ocupació de personal qualificat especialitzat en els diferents sectors professionals.

La Formació Professional és una opció vàlida per als teus estudis i t’ofereix la possibilitat d’obtenir una formació pràctica que et prepara per reduir el temps d’adaptació a qualsevol treball i et qualifica per exercir-lo de manera adequada.

En els darrers anys, la Formació Professional ha fet un gir radical i s’ha anat convertint, a poc a poc, en una de les millors opcions per a joves estudiants i adults que, com tu, busquen accedir aviat al mercat laboral treballant en allò que més els agrada.

Enfocats a l'ocupabilitat

La Formació Professional és fonamental perquè més persones accedeixin a oportunitats d’ocupació i d’aprenentatge per a tota la vida, i perquè les empreses trobin realment el talent que necessiten. Per això, a youfp apostem per una FP dual, tecnològica i de proximitat.

Estudiem les necessitats de les empreses i del territori per tal de determinar la nostra oferta acadèmica. Fomentem competències tecnològiques, posant al centre la persona amb una oferta flexible i accessible a totes les edats.

Cada dia s’incorporen a la nostra xarxa de centres més empreses partners de pràctiques perquè tinguis més oportunitats de fer unes pràctiques professionals que et capacitin millor per a la teva incorporació al món laboral. Al final de cadascun dels graus i com a punt final a la seva formació, tots els alumnes realitzen una estada de pràctiques en una empresa. Aquesta primera presa de contacte amb el món laboral els ajuda a consolidar i posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant la FP.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.