• Educació infantil

    L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de l’ educació infantil que treballem per a construir una escola de qualitat ajustada a les necessitats dels infants d’ avui, que els prepari pel món del demà.
  • Preinscripció

    La preinscripció pel curs 2017-18 comença al febrer! Podeu concertar visita al nostre Centre trucant al 932 84 22 20 o envieu-nos un email a escolainfantil@santmarc.com
  • 1
  • 2

Accedir a la Intranet logo_1and1 Anar a Facebook  Anar a Youtube Anar a instagram Anar a Twitter  Anar a vimeo Anar al lloc

 
 
 

 

LOS DUENDES DE P1 AL MES DE DICIEMBRE
ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE DESEMBRE 
 
Acabem Desembre i amb aquest, la primera etapa del curs. Ha estat un mes màgic on hem experimentat amb diferents textures, hem descobert les capses com a complement de joc, hem sentit el fred a les nostres galtes quan sortíem al pati, hem conegut en Tió i el Rei Melcior, i hem compartit, junt amb els nostres companys i família, l'alegria de celebrar aquestes dates tan especials. Bones Festes i Bona entrada d'Any! 
 

 

LOS DUENDES DE P1 AL MES DE DICIEMBRE 
ELS BOLETS DE P2 AL MES DE DESEMBRE 
 
Ja ha arribat el Nadal a l’estança del Bolets! Durant aquest mes de desembre les nostres activitats han estat enfocades a enfortir lligams afectius. I es que per nosaltres el Nadal és temps per estimar, per compartir, per jugar, per ajudar als altres, per conviure. És per tot això que hem estat decorant l’aula entre tots amb un bonic pessebre, hem guarnit l’arbre amb vistoses garlandes, hem recitat emotius poemes, hem fet espelmes de fang, hem donat de menjar al Tió i hem realitzat felicitacions nadalenques (a més dels nostres tallers setmanals de conte-contes, música amb el mètode Tot Sona i també ens hem iniciat en psicomotricitat creativa!).
Per últim, hem rebut la visita de Sa Majestat el rei Melcior, i cal dir que no vam tenir gens de por, ja que va resultar ser un senyor molt simpàtic i bo. En definitiva, ha estat un mes inoblidable, ple de màgia i d’il·lusions pels més petits, però també pels grans. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

LOS DUENDES DE P1 AL MES DE DICIEMBRE 
LES FADES AL MES DE NOVEMBRE 
 
Aquí teniu un recull de fotografies dels grans moments viscuts a l' aula de les fades durant el mes de novembre. Esperem les gaudiu tant com nosaltres!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

LOS DUENDES DE P1 AL MES DE DICIEMBRE 
LES FADES AL MES DE DESEMBRE
 
Ha arribat desembre a la classe de les fades, i amb ell el fred i la màgia del Nadal. Hem guarnit la nostre classe amb llumetes i guirlandes de colors, i ens ha vingut a visitar un tió al que hem cuidat molt i li hem donat de menjar cada dia. 

Hem experimentat amb pintura fent la impremta del nostre peuet i pintant el nostre primer llenç. Som uns grans artistes. També hem experimentat per primera vegada amb el fang i ens hem convertir per un moment en petits escultors. 

Amb les classes de música de l'Isabel ens hem emocionat, hem rigut, hem ballat i ens ho hem passat fenomenal. 

Hem continuat sensibilitzant-nos amb un nou idioma, l’anglès  i hem aprés noves cançons. Hem gaudit experimentant amb la capsa sensorial de l'hivern i hem tingut la sort de compartir aquesta estona amb els nostres pares que van poder venir a la classe i tots plegats vam fer cagar el tió!

Ja s'acaba el primer trimestre i hem après tantes coses!! Ens hem adaptat a un nou ambient, hem fet moltíssims amics, alguns estem començant a menjar com els grans i ho fem genial i d'altres hem après a gatejar i fins i tot alguns a caminar ! Però el més important de tot, hem aprés sempre amb un somriure, respectant els nostres ritmes i gaudint amb il·lusió de tot allò que fem. 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ELS BOLETS DE P2 AL MES DE NOVEMBRE
ELS BOLETS DE P2 AL MES DE NOVEMBRE
 
A la Llar d'infants Sant Marc Horta ja ha arribat el fred. Desembre és aquí i ens hem volgut acomiadar del mes de novembre amb molta festivitat, ja que la Ruth, la Sarah, el Jordi i la Carla han fet anys. Durant aquest mes hem continuat sentint la tardor: hem observat i descobert detalls de les fulles amb la taula de la llum, hem experimentat el traç del pinzell amb colors tardorencs, hem realitzat moltes sessions de sensibilització musical amb la Isabel, hem guarnit la classe amb mòbils de pasta de sal i hem realitzat sessions d’experimentació amb arròs i llenties on ens hem pogut relaxar i experimentar amb transvasaments. Adéu novembre càlid! Estem preparats per tots els moments màgics que ens prepara desembre congelat. Fins aviat!
 

 

ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE NOVEMBRE 
 
Finalitzem Novembre per deixar pas a una de les festivitats més maques de l’any, el Nadal. Aquest més hem interioritzat completament els hàbits i les rutines

del dia a dia i hem iniciat alguns processos de continuïtat amb les activitats. Aquestes, cada vegada són més complexes i divertides i ja començem a veure la relació que hi ha entre l’inici i el resultat que n’obtenim. Preparats per aquestes setmanes màgiques que tenim per endavant?


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subcategories

 

Elements estacionals

 

Anglès 


Cada dia...

S`ntrodueix
la llengua de
l`anglès des
de ben petits.

Anglès

Veure la web antiga!

Tota la informació a Facebook i Twitter

Graduació 2017

Batxillerat ArtísticNo importa el camí per fer art. Fer art és el que compte. Mira el vídeo ;)

smca2017 300X4242

Selecció a Oficial de Curts 2017

Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2017.