• Educació infantil

    L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de l’ educació infantil que treballem per a construir una escola de qualitat ajustada a les necessitats dels infants d’ avui, que els prepari pel món del demà.
  • Preinscripció

    La preinscripció pel curs 2017-18 comença al febrer! Podeu concertar visita al nostre Centre trucant al 932 84 22 20 o envieu-nos un email a escolainfantil@santmarc.com
  • 1
  • 2

Accedir a la Intranet logo_1and1 Anar a Facebook  Anar a Youtube Anar a instagram Anar a Twitter  Anar a vimeo Anar al lloc

 
 
 
follets setembre
LES FADES AL MES DE SETEMBRE 
 
Durant aquest primer mes, les fades ens hem adaptat a un nou espai, i hem compartit estones de joc. Hem pogut descobrir els nous materials que tenim a l'estança i mica en mica anar assolint els nous ritmes i rutines. Ens esperen moltes emocions i descobriments que viurem tots plegats.

 

 
 
 
follets setembre
ELS FOLLETS AL MES DE SETEMBRE 
 
Estimades famílies de l'estança dels follets, acaba de finalitzar Setembre, el primer mes d'aquest nou curs, al llarg del qual, hem estat adaptant-nos a les noves situacions que han esdevingut i coneixent-nos tots plegats. Ha esdevingut un procés d'adaptació molt positiu en el que hem fet nous amics i hem explorat com a bons intrèpids que som.
 
Ara tenim per endavant uns mesos plens d'activitats, investigacions, sorpreses, descobertes, errades, aprenentatges... que esperem amb molta il·lusió!

 

 
 
 
 
 
ENS ENCANTA EL TEATRE I LA LITERATURA
ENS ENCANTA EL TEATRE I LA LITERATURA 
 
Llegint contes ens relaxem i amb el teatre i les titelles deixem volar la imaginació!

 

 
 
 
TORNEM DE VACANCES DE NADAL!
TORNEM DE VACANCES DE NADAL!!!
 
El Nadal ja s’ha acabat! Què si tenim ganes de tornar a la Llar? Oi tant, hi ha un munt d’activitats esperant-nos: pintura, estampació, nous experiments...

 

 
 
Nadal a la llar
NADAL A LA LLAR
 
Hi ha quelcom més màgic que el Nadal? Quina emoció! Les nadales, donar menjar i fer cagar el Tió… I la festa de Nadal amb els pares!

 

 
 
 
HI HA QUELCOM MÉS DIVERTIT QUE EMBRUTAR-SE
 
 
HI HA QUELCOM MÉS DIVERTIT QUE EMBRUTAR-SE?
 
 

 

 
 

Subcategories

Selecció a Oficial de Curts 2017

Elements estacionals

 

Anglès 


Cada dia...

S`ntrodueix
la llengua de
l`anglès des
de ben petits.

Anglès

Veure la web antiga!

Tota la informació a Facebook i Twitter

Graduació 2017

Batxillerat ArtísticNo importa el camí per fer art. Fer art és el que compte. Mira el vídeo ;)

smca2017 300X4242

Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2017.