9 P4 al mes de maig 2017
P4 AL MES DE MAIG
 

Els peixos globus, hem passat un mes de maig ple d' activitats relacionades amb el projecte amb el qual estem immersos del BARRI DE L' ESCOLA I ELS OFICIS. Aquest mes hem gaudit de les sortides pel barri de l’escola observant i participant dels diferents oficis que hem pogut visitar: forner, botiga de caramels, correus, la guardia urbana, el cap, etc. Ens ha encantat!!!

 

 
 
 
 
 
 
8 P5 al mes de maig 2017
P5 AL MES DE MAIG
 

Aquest mes de maig ens ho hem passat d’allò més bé! Què grans estem i què ràpid passa el temps oi? Els cavallets de mar estan molt treballadors, autònoms i independents. I no han perdut la il·lusió i ganes per aprendre i preguntar per tot.
Seguim endinsats en el projecte de Sant Jordi. Treballant cooperativament per grups i amb ajudes dels ipads, hem realitzat la línia del temps coneixent algunes característiques de la prehistòria, l’edat antiga, moderna i contemporània. Així hem ubicat una mica millor l’època medieval. A més a més, també hem fet una piràmide de la societat d’aquella època on el rei era el més privilegiat de tots. Els pares de la Thais van venir a fer-nos una activitat divertidíssima! Amb el fang vam fer els diferents personatges de la llegenda de Sant Jordi com el rei, la princesa o el drac. Moltes gràcies família Garcia per aquesta tarda tan creativa!
Aquest mes hem realitzat exposicions orals sobre diferents notícies. Hem sigut capaços d’explicar-la, recordar els detalls i fer-nos entendre. Moltes felicitats a tots i totes!
A llenguatge plàstic hem començat a treballar el dibuix real. Setmanalment marxem de l’escola per representar alguna cosa de l’exterior. Aquesta primera vegada vam dibuixar un arbre i la veritat és que ho vam fer d’allò més bé, fixant-nos en tots els detalls i dimensions. Som uns artistes!

 

 
 
 
 
 
 
7 Els nadons de P0 al mes de maig 2017
ELS NADONS DE P0 AL MES DE MAIG
 
Ja només queda un mes per acabar el curs i es nota que les tortuguetes ens estem fent cada cop més grans. Ens encanta passar llargues estones jugant de manera lliure amb els nostres companys/es. Estem tots molts units i ens estimem moltíssim. Contínuament ens busquem per relacionar-nos, fer-nos abraçades, compartir jocs, mirades i somriures. Durant tot el dia ens mostrem molt feliços i juganers amb les propostes que ens preparen les nostres educadores: jocs amb teles i pilotes; experimentació amb pasta, farina i elements naturals; taula de la llum amb síndria... El joc no estructurat i obert també forma part del nostre dia a dia i ens dona l'oportunitat de satisfer i desenvolupar les nostres necessitats internes i creativitat (la cosa menys pensada serveix per fer soroll i jugar!). Durant aquest mes també han arribat a l'aula la Mucheng, el Koke, el Born i el Bàrcino. Entre tots farem que aviat us sentiu tan a gust com la resta! Per últim, hem celebrat amb molta gresca i il·lusió els aniversaris del Nico i la Mucheng. Moltes felicitats petitons i famílies! Desitgem que gaudiu d'aquest recull de fotos que reflecteix el nostre dia a dia a l'aula.
 

 

 
 
 
 
 
 
6 Els pinguins de P1 al mes de maig 2017
ELS PINGÜINS DE P1 AL MES DE MAIG
 
 
Aquest més els nens i nenes de la classe de P1 han anat creixent cada dia una mica més i han gaudit moltíssim amb les diferents activitats que hem fet. A psicomotricitat fent circuits, aros, pilotes...Hem experimentat amb diferents materials, amb el joc heurístic...Ens encanta que ens expliquin contes i gaudim molt amb el bon dia, aprenent cada mes noves dites, poemes, cançons...Amb els nens de la classe hem treballat les parts del cos. Ens hem disfressat i ens ho hem passat d’allò més bé!!!  Aquest mes també hem celebrat l’aniversari del Juan!! Moltes felicitats!!
 
 

 

 
 
 
 
 
 
5 Aula compartida de P1 i P2 al mes de maig 2017
AULA COMPARTIDA DE P1 I P2 AL MES DE MAIG
 
 
Aquest mes els dofins i els pingüins ens ho hem passat genial al taller de cuina, fent experimentació i expressió artística. També ens encanta cuinar i experimentar amb diferents elements!!! Però sobretot ens encanta compartir diferents moments amb els dofins i pingüins ja que tots aprenem molt els uns dels altres. Fins a la pròxima!!!
 

 

 
 
 
 
 
 
4 Els dofins al mes de maig 2017
 
ELS DOFINS AL MES DE MAIG
 
 
Com molt bé saben els nens de la classe dels dofins... “Maig arribat, un jardí a cada prat” i “Ara vindrà el mes de maig, regalada primavera, floriran totes les flors, els clavells i les roselles!”

Aquests nens i nenes de la classe dels dofins cada dia estan més grans i participen més en tot allò que anem fent a l’escola. Els encanta fer el bon dia, saber-se les dites, les cançons, saber-se els noms seus i dels companys, explicar-nos anècdotes els uns als altres... A més hem fet un grapat d’activitats molt divertides!!! Hem fet circuits de psicomotricitat, salts, tombarelles, croquetes, cercles... hem jugat amb plastilina, hem mirat i explicat contes als companys, hem enfilat peces per fer collarets, hem millorat molt fent traç, hem treballat les parts del cos i les hem dibuixat fent-ho la mar de bé, i hem celebrat l’aniversari del Marcel, del Marcos i de la Jada. Moltes felicitats!!! La veritat és que hem fet moltes coses divertides i que ens ajuden a fer-nos grans, però el més bonic de tot és com dia rere dia van fent més pinya i amistat tots ells, com bé podreu veure en les fotos on estan jugant lliurement tan a l’aula com al pati.

 

 

 
 
 
 
 
 
1 P4 i P5 anem dexcursio amb 5e i 6e de primaria Maig 2017
P4 i P5 ANEM D'EXCURSIÓ AMB 5è I 6è DE PRIMÀRIA
 
 
Els alumnes de P4 i P5 hem anat d’ excursió a la muntanya de Can Coll amb els grans de primària. Ha estat un dia preciós, on hem conegut el nostre entorn de la mà dels alumnes de 5è i 6è de primària, els quals ens guiaven i ens ensenyaven. Ho hem passat tots genials!!
 

 

 
 
 
 
 
 
SantJordi17
P5 PRESENTA LA LLEGENDA DE SANT JORDI ALS ALUMNES DE LLAR D'INFANTS I EDUCACIÓ INFANTIL
 

Us deixem el vídeo de la fantàstica representació de la llegenda de Sant Jordi que van fer els nens i nenes de P5! Esperem que el gaudiu com vam fer nosaltres! Els actors ho van fer amb molta il·lusió, ganes i entusiasme i als peques de llar d’ infants i infantil els hi va agradar d’allò més! Feliç Sant Jordi' 17!!!

Sant Jordi 2017

 

 
 
 
 
 
 
12 Hungry month at P1 & P2
HUNGRY MONTH AT P1 & P2
 

Els nens i nenes de llar d'infants ens ho hem passat d'allò més bé. Aquest mes hem ballat com mai, les cançons ja conegudes i altres de noves, per això volem compartir amb vosaltres els vídeos on ho hem donat tot, alhora que fèiem psico. A més a més, no podem oblidar els contes, Monkey i activitats de colorejar que sempre ens acompanya.
Esperem que gaudiu molt i Jump!

Video 1 Video 2 Video 3 Video 4 Video 5

 

10 P4 al mes dabril 2017
P4 AL MES D'ABRIL
 
Els peixos globus el mes d’Abril ho hem passat molt bé. Hem finalitzat el projecte del Pablo Picasso i hem celebrat els aniversaris de la Mariona, de l’ Elsa i de l’Aldo. També hem treballat la llegenda Sant Jordi, entre altres activitats, continuem gaudint i aprenent.

 

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas