Trets distintius: l’atenció personalitzada i l’exigència en una educació de qualitat.
El batxillerat és una etapa postobligatòria que s’organitza en dos cursos. Correspon al  període comprès entre els setze i els divuit anys i, per tant, un dels principals objectius és atorgar maduresa i consolidació no només als continguts assimilats durant l’etapa obligatòria sinó també de la pròpia personalitat. A més, l’aprofundiment dels coneixements que s’exigeix implica una diversificació de les branques en Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials i Artístic.

 

btx2

A banda de l’organització curricular, a Sant Marc l’atenció personalitzada continua com a eix del projecte educatiu al batxillerat.
Principal objectiu (Orientació educativa). El nostre objectiu no és només transmetre coneixements i tècniques. El nostre objectiu és educar; i l’educació que pretenem es fonamenta en dos pilars bàsics i complementaris:

•    La millor preparació acadèmica segons la modalitat triada que permeti als nostres alumnes afrontar un estudi superior o una professió amb plenes garanties.
•    Una educació humana lliure i autònoma, però alhora responsable per a viure els reptes del món amb esforç i exigència.


 
 
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas