P1 AL MES DE MAIG

P1 AL MES DE MAIG

Hola famílies!! Aquest mes de maig hem celebrat molts aniversaris!!! La Maria Sopena, el Nico, la Maria Pacheco i la Mucheng ja tenen dos anys!! Moltes felicitats a tots!!
També hem celebrat el dia de la mare, va ser preciós altra vegada veure els rostres dels vostres fills i filles plens d’il·lusió i alegria. Esperem que vosaltres també ho gaudíssiu molt, gràcies per venir i fer-ho possible. Aquestes fotografies les trobareu a una carpeta diferent i exclusiva per aquest dia inoblidable.
Sabeu què? Aquest mes les estones del pati han estat especialment divertides. Mentre les nenes i nens que participaven al festival assajaven, nosaltres gaudíem observant les danses, escoltant bona música i fins i tot afegint-nos a ballar amb ells en algunes ocasions. Així ens hi hem anat familiaritzant pel curs vinent que ja ens tocarà a nosaltres!!
I per acabar, hem aprofundit en la cultura Irlandesa ballant amb música Celta, coneixent la famosa llegenda del Leprechaun (un follet molt divertit que viu al bosc i que destaca per la seva honestedat) i finalment cuinant un pastís tradicional Irlandès fet de flocs de civada, poma i mantega... mmm.... estava deliciós. Pels que us agrada l’art de cuinar podeu buscar al YouTube com fer un “Irish oaty apple crumble”, és molt senzill i molt bo!!!
A les fotografies veureu la resta d’activitats que hem anat fent, que les gaudiu molt!!!!

 

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas