P1 AL MES D'ABRIL

P1 AL MES D'ABRIL

Hola Famílies de la classe de les oques!! Aquest mes d’abril hem assistit a una sèrie d’esdeveniments importants. Ja només començar el mes vam tenir la primera festa: l’aniversari del Pablo! Moltes felicitats!!!

A més a més vam tenir l’alegria de rebre una tarda la visita de la Maria i el Xavi, pares de la Maria Sopena, que ens van venir a explicar amb titelles la llegenda del drac de Sant Jordi. Quina passada!!! Estàvem tots bocabadats... Gràcies per la tarda tant bonica i emocionant que ens vau regalar. Estàvem tots molt feliços... i els que més, la Marieta i el Quim. 

Finalment va arribar el dia tan esperat: Sant Jordi. Els nens i nenes de P5 ens van venir a representar la obra de teatre de sant Jordi i el drac. Què impactant!! El drac, la princesa, el cavaller de sant Jordi, els reis, els animals, etc.tots estaven allà en carn i ossos!! 

Per acabar el mes, aquesta vegada, vam conèixer una mica més la cultura xinesa. Vam descobrir un conte tradicional mandarí que ens recorda la importància de la bondat i la generositat. És molt bonic i s’anomena “El pinzell màgic”. També vam passar-ho d’allò mes bé preparant arròs tres delícies, mmm... que bo que estava! I finalment vam fer uns barrets cònics que en xinès s’anomenen dǒulì (斗笠)i amb ells posats al cap vam dansar diferents tipus de músiques folklòriques del país. 

Que gaudiu les fotografies!!

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas