• Educació Infantil

  Educació Infantil

  L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de Read More
 • Educació Primària

  Educació Primària

  Va adreçada als alumnes compresos entre els 6 i els 12 anys. S’estructura en tres cicles de dos cursos acadèmics Read More
 • E.S.O.

  E.S.O.

  Va adreçada als alumnes compresos entre els 12 i els 16 anys. S’estructura en dos cicles de dos cursos acadèmics Read More
 • Batxillerat

  Batxillerat

  Trets distintius: l’atenció personalitzada i l’exigència en una educació de qualitat.El batxillerat és una etapa postobligatòria que s’organitza en dos Read More
 • Extraescolars

  Extraescolars

  Consulta les activitats extrascolars del centre, tens un munt per triar!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Accedir a la Intranet logo_1and1 Anar a Facebook  Anar a Youtube Anar a instagram Anar a Twitter  Anar a vimeo Anar al lloc

 
 
 

DESTACAT: Assignatura Economia de l'Empresa

Economia de l’Empresa és una de les assignatures que poden triar aquells alumnes que cursen batxillerat social o humanístic i amb alguna excepció, científic. És una assignatura interessant que t’ensenya la realitat empresarial que ens envolta i que ens trobarem al carrer el día de demà. Aquesta avaluació hem fet una activitat que ens ha ajudat a aprendre d’una forma didàctica i enriquidora. Dintre del tema de Recursos Humans d’una empresa, es tractava de fingir ser un empresari que busca un treballador, redactant un anunci d’aquells que es solen publicar al diari o per Internet, i després una resposta, posant-nos en el lloc de la persona que necessita aquella feina i decideix enviar un curriculum o una carta de presentació de la manera més creativa possible amb la intenció de tenir avantatge entre la resta d’aspirants.

Hem aprés molt d’aquest petit projecte i ens ha ajudat a exercitar l’imaginació, posar en pràctica idees reflexionades anteriorment o inclús entendre com funciona el món d’una manera pràctica que inclou arrels teòriques. Aquí penjem alguns dels treballs que hem realitzat.

Maria Capaldo, ESTUDIANT.

     

     

Batxillerat

Trets distintius: l’atenció personalitzada i l’exigència en una educació de qualitat.
El batxillerat és una etapa postobligatòria que s’organitza en dos cursos. Correspon al  període comprès entre els setze i els divuit anys i, per tant, un dels principals objectius és atorgar maduresa i consolidació no només als continguts assimilats durant l’etapa obligatòria sinó també de la pròpia personalitat. A més, l’aprofundiment dels coneixements que s’exigeix implica una diversificació de les branques en Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials i Artístic.

 

btx2

A banda de l’organització curricular, a Sant Marc l’atenció personalitzada continua com a eix del projecte educatiu al batxillerat.
Principal objectiu (Orientació educativa). El nostre objectiu no és només transmetre coneixements i tècniques. El nostre objectiu és educar; i l’educació que pretenem es fonamenta en dos pilars bàsics i complementaris:

•    La millor preparació acadèmica segons la modalitat triada que permeti als nostres alumnes afrontar un estudi superior o una professió amb plenes garanties.
•    Una educació humana lliure i autònoma, però alhora responsable per a viure els reptes del món amb esforç i exigència.


 
 

Tota la informació a Facebook i Twitter

Graduació 2017

Batxillerat ArtísticNo importa el camí per fer art. Fer art és el que compte. Mira el vídeo ;)

smca2017 300X4242

Selecció a Oficial de Curts 2017

Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2017.