Logotipo

BATXILLERAT

El nostre Batxillerat, t’hi apuntes?

Impuls per assolir les seves metes

 

Al Sant Marc entenem el Batxillerat com una etapa fonamental en el desenvolupament futur dels nostres alumnes, per això, treballem perquè siguin capaços de descobrir els seus talents amb l’ajuda dels seus companys i tutor personal, adquireixin les eines necessàries per afrontar els reptes del futur.

El nostre projecte educatiu a Batxillerat

Desenvolupar un Batxillerat de referència a Barcelona, amb una alta qualitat formativa (a nivell personal) i acadèmica (a nivell curricular) que proporcioni una preparació excel·lent a l’alumne i li possibiliti abordar el seu present i futur personal-professional amb les majors garanties d’èxit.

100%

d’aprovats a les PAU 2023

7,67

Mitjana d’accés a la universitat

7,8

Mitjana de Batxillerat

13,73

 Millor resultat de les PAU

Simulacres PAU

Preparació integral per les PAU, incloent pràctiques adaptades i desenvolupament de competències clau per a la gestió del temps i el contingut de l’examen.

Educació personalitzada

Enfocament educatiu centrat en les necessitats individuals de cada alumne, garantint un acompanyament personalitzat per a maximitzar el seu aprenentatge i desenvolupament acadèmic.

Voluntariat

Participació en activitats solidàries mitjançant l’aprenentatge-servei per sensibilitzar els alumnes sobre altres realitats i permetre’ls contribuir de manera positiva a la societat.

Més enllà de l’acadèmic

Potenciació de competències fora de l’aula a través d’activitats i tallers que promouen habilitats socials i el desenvolupament del talent per a la ocupabilitat.

Orientació

Durant la etapa de Batxillerat és fonamental l’orientació organitzada i personalitzada perquè els nostres alumnes adquireixin la seva maduresa vocacional i tinguin capacitat de presa de decisions davant del futur imminent que els espera.

Per això, tots els alumnes de Batxillerat reben l’assessorament personalitzat d’un tutor, que també manté entrevistes periòdiques amb els pares per definir objectius comuns i el seu propi projecte personal de millora

Universitat, FP…

Al nostre col·legi, ens comprometem a preparar els nostres alumnes per accedir tant a estudis universitaris com a formació professional. Ens dediquem a ajudar-los a descobrir i desenvolupar les seves capacitats, oferint-los el suport necessari perquè assoleixin els seus objectius professionals futurs. El teu èxit és la nostra prioritat!

8,44

valoració de les famílies a nivell

acadèmic del centre

8,40

valoració de les famílies

a la formació humana impartida

El Batxillerat Dual Internacional és un programa que ofereix als estudiants l’oportunitat d’obtenir dues titulacions simultànies: el seu Batxillerat nacional i el American High School Diploma. Desenvolupat per Academica Corporation, aquest programa fa èmfasi en el desenvolupament lingüístic, tecnològic i personal, permetent als alumnes assolir un alt nivell de competència en anglès, domini tecnològic i habilitats personals com responsabilitat, autonomia i adaptabilitat. En completar el programa, els estudiants obtenen la mateixa titulació que els estudiants nord-americans, el que els brinda reconeixement internacional i accés a universitats de tot el món.

El Programa Excellence de la Universitat de Navarra ofereix formació avançada a alumnes de 1r i 2n de Batxillerat amb bon rendiment acadèmic. Amb sessions setmanals teòrico-pràctiques, participació en jornades preuniversitàries i projectes de recerca anuals, el programa busca preparar els estudiants per a desafiaments acadèmics i professionals futurs. En completar el programa, els alumnes adquireixen el Diploma Excellence de la Universitat de Navarra.

Formem una Gran Xarxa

A Arenales, ens dediquem a treballar de manera constant i a motivar els nostres estudiants perquè els seus resultats acadèmics millorin any rere any, amb l’objectiu d’assolir l’excel·lència.
Ja són més de 10.000 les famílies que han confiat en la nostra tasca, en una educació sensible a noves metodologies, com les Intel·ligències Múltiples, o el Pensament Crític Creatiu.

La nostra metodologia

 

BePlus, BeTutor e Izar són tres programes propis d’Arenales Red Educativa destinats a potenciar el creixement personal de l’alumne.

Tenen com a propòsit educar els nostres alumnes en la construcció d’un món millor. Compten amb la col·laboració i experiència compartida de tota la Xarxa.

Vols saber-ne més?

Agenda amb nosaltres una cita presencial o en línia,
trucant a aquest telèfon 93 204 11 45. També pots emplenar el formulari que trobaràs al final de la pàgina.

MÉS QUE UN BATXILLERAT

Itineraris

El Batxillerat al Col·legi Sant Marc de Sarrià s’ofereix en les següents modalitats:

• Batxillerat de Ciència i Tecnologia.

• Batxillerat de Ciències Socials.

Batxillerat Artístic.

1º Bachillerato

Bachillerato de ciencias y tegnología Bachillero de ciencias sociales y humanidades
Itinerario 1 Itinerario 2 Itinerario ciencias sociales (Itinerario 1) Itinerario humanidades (Itinerario 2)

Asignatura Comunes
Lengua Castellana y Literatura I
Filosofía
Lengia Extranjera I (Ingles)
Educación Física
Religión
Matemáticas I Matemáticas CCSS I Latín I
Física y Química Historia del Mundo Contemporáneo
Biología y Geología Dibujo Técnico I Economía
Asignatura
Optativa
Segunda Lengua Extranjera I (Alemán)
Tecnología e Ingeniería I
Ciencias de la Computación (TIC)

2º Bachillerato

Bachillerato de ciencias y tegnología Bachillero de ciencias sociales y humanidades
Itinerario 1 Itinerario 2 Itinerario 3 Itinerario ciencias sociales (Itinerario 1) Itinerario humanidades (Itinerario 2)

Asignatura Comunes
Lengua Castellana y Literatura II
Historia de la Filosofía
Historia de España
Lengia Extranjera II (Ingles)
Matemáticas II Matemáticas CCSS II Latín II
Física Química Geografía Historia del Arte
Química Dibujo Técnico II Biología Empresa y Diseño de Modelos de Negocio
Asignatura
Optativa
Segunda Lengua Extranjera II (Alemán)
Tecnología e Ingeniería II Fundamentos de Administración y Gestión
Ciencias de la Computación (TIC)

Preparats
per el mòn real

Preguntes freqüents

Què ens identifica?

Som un col·legi que pertany a la xarxa educativa de Arenales Red Educativa. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana, perquè una bona persona acostuma a ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, el treball ben fet, són valors humans i cristians que inculquem als nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambiciós objectiu de servir a la societat, a les famílies i als alumnes.Què aporta que l'escola pertanyi a Arenales Red Educativa?

En aquests moments, la xarxa està composta per més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla d’igualtat. Tots els documents que tenen el seu origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.I per a batxillerat. S’ha de reservar plaça?

Si. Batxillerat és una etapa no concertada.  Els que vulguin accedir per primera vegada a una etapa no concertada del col·legi (primer cicle d’infantil -0,1 i 2 anys- i  Batxillerat) haurien de reserva la plaça al més aviat possible,  ja que hi ha places limitades.Com puc reservar plaça a Batxillerat?

Molt fàcil, escrivint a secretaria@santmarc.com o trucant al 932 04 11 45 i li indicarem els passos a seguir. 

 

Tens algunes preguntes?

Et demanem unes dades, les justes per a poder facilitar-te la informació que necessitis