• Educació Infantil

  Educació Infantil

  L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de Read More
 • Educació Primària

  Educació Primària

  Va adreçada als alumnes compresos entre els 6 i els 12 anys. S’estructura en tres cicles de dos cursos acadèmics Read More
 • E.S.O.

  E.S.O.

  Va adreçada als alumnes compresos entre els 12 i els 16 anys. S’estructura en dos cicles de dos cursos acadèmics Read More
 • Batxillerat

  Batxillerat

  Trets distintius: l’atenció personalitzada i l’exigència en una educació de qualitat.El batxillerat és una etapa postobligatòria que s’organitza en dos Read More
 • Extraescolars

  Extraescolars

  Consulta les activitats extrascolars del centre, tens un munt per triar!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Accedir a la Intranet logo_1and1 Anar a Facebook  Anar a Youtube Anar a instagram Anar a Twitter  Anar a vimeo Anar al lloc

 
 
 

Fill@: Equivoca't si us plau!

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Benvolgudes famílies,

Per la present us comuniquem la primera sessió per a pares i mares del projecte “Educant en família”, que ja vam començar el curs passat, oferint una sessió trimestral sobre temes que considerem que poden ser del vostre interès com a pares, i de servei per als nostres fills i filles.

Així doncs, ens plau comunicar-vos que el proper dijous 30 de novembre, a les 19.30 h. , us oferim una xerrada-col·loqui amb el títol Fill@, equivoca’t si us plau! A la cerca de l’autonomia, a càrrec del Josep Maria Bofill, director de l’escola.

La sessió vol reflexionar sobre situacions freqüents i d’actualitat, extrets en gran part de l’experiència de l’escola a partir de les tutories i les entrevistes amb famílies i fills de totes les edats, relacionats amb la capacitat que tenim d’educar en llibertat i responsabilitat als nostres fills i filles, potenciant l’autonomia, i, amb ella, l’autoestima i l’èxit de cadascun d’ells. Vol ser una sessió per a pares de totes les etapes educatives i esperem que pugui ser útil per a tothom.

Es durà a terme al menjador de l’escola. Com podeu comprendre les places necessàriament seran limitades, per qüestions d’espai.

Podeu inscriure-us a partir d’aquest enllaç

“Educant en família” és un programa destinat fonamentalment als pares i mares de l’escola, però està obert també a amics, coneguts, i persones que cregueu que els hi pot interessar.

Després de les sessions s’oferirà un sopar fred a peu dret a les persones assistents.

El cost d’aquesta sessió és de 10 euros per cada família de l’escola, que es passaran per rebut bancari, i de 15 euros per les famílies de fora que els poden pagar a la secretaria de l'escola el mateix dia de la sessió.

Us animem a que valoreu l’ajuda que aquestes sessions ens poden donar en aquesta tasca que tenim com a pares i de les que esperem, com sempre, que els nostres fills en puguin ser els grans beneficiaris.

Cordialment,

Tota la informació a Facebook i Twitter

Graduació 2017

Batxillerat ArtísticNo importa el camí per fer art. Fer art és el que compte. Mira el vídeo ;)

smca2017 300X4242

Selecció a Oficial de Curts 2017

Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2017.