• Educació Infantil

    L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de
  • Preinscripció

    PreinscripcióLa preinscripció pel curs 2015-16 ja està oberta! Podeu concertar visita al nostre Centre trucant al 93 280 01 29
  • 1
  • 2

Anar a Facebook  Anar a Twitter  Anar a vimeo  youtube

Metges

RACONS DE JOC INTERCLASSES. EL RACÓ DE METGES
Com ens agraden les tardes dels dimarts! Ens divertim molt tot jugant amb els nostres amics d’ altres cursos. Tots aprenem de tots! Aquí us deixem un recull de fotografies del racó de metges! Ens hauríeu de veure per un foradet! Estem molt autèntics!! Hi ha diferents rols per anar triant i canviant: els metges que curen als malalts (amb tots els seus estris, radiografies, receptes mèdiques); els que romanen a la sala d’espera mentre miren una revista; el secretari de l’hospital que contesta les trucades i va anotant els diferents pacients a l’agenda; i, finalment, els farmacèutics! És d’allò més divertit!! Aprofitem per donar les gràcies a totes les famílies que heu portat diferents materials per a que aquest racó sigui possible!

Novembre P1 i P2

2a QUINZENA DEL MES DE NOVEMBRE A P1 i P2

Els nens i les nenes del Sol i de la Lluna continuem molt engrescats fent moltes activitats…no sabríem dir quines d’elles ens agraden més!!! Experimentar amb el material plàstic i amb diferents tècniques com pintar amb aquarel·les o fer rodar bales que pinten el paper!!! I aquestes setmanes una sorpresa molt especial, la visita de nens i nens d’altres escoles, i que ja s’han convertit en nous amics i amigues. Amb ells hem compartit tallers de cors de sucre i un conte amb ombres xineses. Ha estat una gran experiència per petits i per grans!!!

DANSES DEL MÓN A P3, P4 i P5

Us deixem un vídeo on podreu veure alguns dels ballarins de l’escola Sant Marc practicant les danses que els hi vam fer als nostres estimats avis! Esperem que el gaudiu! ;)

EXCURSIÓ AL PARC DE L’ ORENETA AMB P3, P4 i P5

Els Micos, els Dofins i els Guepards hem anat d’ excursió al Parc de l’ Oreneta. En un dia de ple sol, no hem parat ni un moment de saltar, córrer, observar la natura i pujar-nos per tot arreu! Hem gaudit moltíssim tot jugant a l'aire lliure!

P1 I P2 DURANT LA PRIMERA QUINZENA DEL MES DE NOVEMBRE!
Durant aquests primers dies de novembre els nens i nenes de la Lluna i del Sol, hem continuat fent activitats, i és que tot i que ha arribat el fred, això a nosaltres no ens frena per res!!!
Mireu i gaudiu de tot el que hem fet: pintar amb una paleta de les d’arreglar les parets, preparar un deliciós esmorzar amb llet i cacao o amb pa i formatge, practicar el traç lliurement els més grans, pintar els petits, la sortida al parc amb els pares d’acompanyants, tota una experiència per a tots. Els aniversaris amb pastís i corona -no ens hi estem de res- i al pati, on gaudim molt i molt dels companys, de córrer, de saltar i gaudir de l’aire i del sol.

Festa d`avis

FESTA D' AVIS I CASTANYADA!

En motiu de la Castanyada, el passat 31 d' octubre vam voler celebrar la Castanyada amb els nostres avis i avies. Per això, tots disfressats de Castanyers i Castanyeres, vam preparar una gran festa pels nostres avis, amb unes cançons i unes danses molt divertides, així com un berenar de tardor que vam preparar els alumnes i que vam compartir amb molta emoció nets, avis, avies i mestres! Aquest és un dels nostres dies preferits de l' any! I és que poques coses hi ha millor que una tarda festejada amb els nostres avis!!

Racons Interclases

a P3, P4 i P5

Aquí teniu una breu explicació fusionada amb paraules i imatges del que suposen els nostres racons interclasses de P3, P4 i P5. Esperem que ho gaudiu!
 
 

Escola de P@res

Recomanacions, articles i vídeos d'interès!

escola de pares

 

Llegir més...

 

Veure la web antiga!

 

FlashMob de Sonrisas de Bombay
a la que hem participat!


 

banner

lipdub2

docu

 

Tota la informació a Facebook i Twitter

 
Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2014.