• Educació Infantil

    L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de
  • Preinscripció

    PreinscripcióLa preinscripció pel curs 2015-16 ja està oberta! Podeu concertar visita al nostre Centre trucant al 93 280 01 29
  • 1
  • 2

Anar a Facebook  Anar a Twitter  Anar a vimeo  youtube

P1 i P2 al mes de novembre

P1 I P2 DURANT LA PRIMERA QUINZENA DEL MES DE NOVEMBRE!
Durant aquests primers dies de novembre els nens i nenes de la Lluna i del Sol, hem continuat fent activitats, i és que tot i que ha arribat el fred, això a nosaltres no ens frena per res!!!
Mireu i gaudiu de tot el que hem fet: pintar amb una paleta de les d’arreglar les parets, preparar un deliciós esmorzar amb llet i cacao o amb pa i formatge, practicar el traç lliurement els més grans, pintar els petits, la sortida al parc amb els pares d’acompanyants, tota una experiència per a tots. Els aniversaris amb pastís i corona -no ens hi estem de res- i al pati, on gaudim molt i molt dels companys, de córrer, de saltar i gaudir de l’aire i del sol.

 

Festa d`avis

FESTA D' AVIS I CASTANYADA!

En motiu de la Castanyada, el passat 31 d' octubre vam voler celebrar la Castanyada amb els nostres avis i avies. Per això, tots disfressats de Castanyers i Castanyeres, vam preparar una gran festa pels nostres avis, amb unes cançons i unes danses molt divertides, així com un berenar de tardor que vam preparar els alumnes i que vam compartir amb molta emoció nets, avis, avies i mestres! Aquest és un dels nostres dies preferits de l' any! I és que poques coses hi ha millor que una tarda festejada amb els nostres avis!!

 

P1 i P2 al mes de novembre

OCTOBER ENGLISH CLASS

Aquí teniu un elenc de les imatges d'aquest darrer mes d'octubre a les classes d'anglès. Aquestes passades setmanes hem practicat diverses activitats i cançons, però hem treballat especialment la festivitat de Halloween. Respecte a aquesta, cal destacar la cançó de Go Away, que ha estat un èxit total i la van cantar de meravella a la festa dels avis! 
Cada vegada més els nens es van familiaritzant amb la llengua anglesa, i a tots els cursos ja es comencen a notar els fruits de la constant exposició a l'idioma.

 

P4 Octubre

ELS DOFINS AL MES D' OCTUBRE (P4)
Després de fer l’ excursió tan divertida al Zoo de Barcelona veient els diferents animals, hem escollit el nom de la classe, mitjançant les votacions de tots els nens i les nenes de P4. Som la classe dels Dofins!! Hem començat molt motivats a endinsar-nos en aquest projecte, tot investigant les característiques d’ aquest animal. A més a més, veureu diferents fotografies sobre diferents activitats de matemàtiques, plàstica, psicomotricitat, música, llenguatge, entorn, taller de cuina, així com la sortida al Festival Infantil de la Cultura al Monestir de Sant Cugat, on vam gaudir d’ un ambient de lectura molt enriquidor. També hem celebrat l’ aniversari del Pablo, coincidint amb Halloween i la Castanyada.

 

 
El nostre pati

EL NOSTRE PATI, UN MOMENT DE CREIXEMENT PERSONAL
Aquí trobareu un ventall de fotografies d' una estona de pati a P1, P2, P3, P4 i P5. Un moment ric en material prèvia i setmanalment seleccionat per les nostres mestres i posat a disposició dels infants per al seu creixement personal (lectura relaxada a l' exterior, escultura amb plastilina, art amb pintura). Moment ideal per a activar pensaments, hipòtesis, sensacions, experimentacions, creacions, sinèrgies, vincles, somnis que són realitat. Un moment ple de possibilitats de moviment, exploració, creació, tranquil·litat, sempre creixement i estimació. Fins aviat famílies!

Racons de joc

RACONS DE JOC INTERCLASSES

Als nostres racons de joc interclasses setmanals, els nostres alumnes de P3, P4 i P5 es barregen i escullen a quin ambient volen anar. Avui us deixem un recull de fotografies de l' ambient de joc de casa, construccions i seriacions. Esperem que us agradin!

Racons Interclases

a P3, P4 i P5

Aquí teniu una breu explicació fusionada amb paraules i imatges del que suposen els nostres racons interclasses de P3, P4 i P5. Esperem que ho gaudiu!
 
 

Escola de P@res

Recomanacions, articles i vídeos d'interès!

escola de pares

 

Llegir més...

 

Veure la web antiga!

 

FlashMob de Sonrisas de Bombay
a la que hem participat!


 

banner

lipdub2

docu

 

Tota la informació a Facebook i Twitter

 
Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2014.