• Obrim aula de nadons al febrer de 2016!!

  Per a informació i inscripcions truqueu-nos al 93 280 01 29 o envieu-nos un email a parvulari@santmarc.com
 • Educació Infantil

  L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de
 • Preinscripció

  PreinscripcióLa preinscripció pel curs 2016-17 ja està oberta! Podeu concertar visita al nostre Centre trucant al 93 280 01 29
 • 1
 • 2
 • 3

Anar a Facebook   Anar a Twitter   Anar a vimeo  Anar al lloc

P3 VISITEM LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

P3 VISITEM LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Hem anat a visitar la Fundació Joan Miró, o com diuen els elefants, el museu de Miró. Això ens ha donat peu a poder parlar de què és un museu i de quines coses es poden i no es poden fer.

La visita ha estat molt interessant i enriquidora; poder veure les obres en primera persona és sempre molt gratificant. A més hem estat tots molt emocionats ja que hem vist quadres que ja coneixíem força (treballats al llarg del nostre projecte trimestral sobre Joan Miró) i d’altres nous que ens han sorprès i molt! Sobretot les mides tan grans de certs quadres!  

També hem tingut estona per córrer i gaudir de la natura, tot passejant abans d’entrar a la fundació, ens hem acostat fins a la Font del Gat!!! Un matí magnífic!!

AMBIENTS INTERCLASSES A P3, P4 i P5
AMBIENTS INTERCLASSES A P3, P4 i P5

Aquí teniu un recull de fotografies dels nostres ambients interclasses entre els alumnes de P3, P4 i P5 on podem escullir entre: atelier, construccions, hort, metges, selva, lletres i números.
LES LLUNES DE P2 AL MES D' ABRIL
LES LLUNES DE P2 AL MES D' ABRIL

Aquí trobareu un recull de fotografies de les diferents activitats dutes a terme a la classe de la Lluna de P2 al llarg del mes d' abril (taula de llum, psicomotricitat, traç, taller de cuina, hort, motricitat fina, etc.). A més a més hem treballat la llegenda de St Jordi de diverses maneres (cançons, poesies, danses, taller de plàstica i obra de teatre dels grans de P5).

P4 i P5 ANEM D' EXCURSIÓ AMB 5è I 6è DE PRIMÀRIA

P4 i P5 ANEM D' EXCURSIÓ AMB 5è I 6è DE PRIMÀRIA

La setmana passada els  alumnes de P4 i P5 vam fer una excursió a la muntanya de Cerdanyola, a la Riera de Can Coll, acompanyats dels nostres padrins de lectura de 5è i els grans de 6è de Primària.

Conjuntament amb els nostres padrins vam estar realitzant diferents activitats per la muntanya: com és la fulla de l’alzina? I la del roure? Què és un rierol? Quins animals podem trobar? Entre d’altres.

Junts vam gaudir d’un dia solejat sense parar de córrer, agafar pals, pujar sobre les pedres i saltar. Vam acabar esgotats!

ELS COALES DE P4 AL MES D' ABRIL!

ELS COALES DE P4 AL MES D' ABRIL!

Hem rebut la primavera i la hem treballat fent murals, observant l’entorn, aprenent els noms d' algunes flors, etc. Hem començat el nou projecte del barri de l’escola i hem fet les nostres exposicions del treball del nostre barri. Tot contents hem fet dues sortides al barri de Sarrià: al mercat i a correus. A més a més hem rebut la visita dels pares de la Carla explicant-nos on treballen i ens han portat un detall per fer una activitat plàstica. Hem realitzat activitats sobre la llegenda de Sant Jordi, manipulat amb diferents instruments musicals. Hem celebrat l’aniversari de la Núria i de la Bruna a l’escola. Els Coales hem gaudit d' allò més el mes d’abril!!!

ENGLISH CLASS AT P3, P4 & P5 2016

ENGLISH CLASS AT P3, P4 & P5

During this month we learnt about the tale of Saint George and then we drew and painted pictures of the main characters. Also we had a fun time playing games like dominos and creating crafts related to Spring. Meanwhile the other kids enjoyed learning about he Middle Age and the made masks.

ENGLISH CLASS AT P1 & P2 2016

ENGLISH CLASS AT P1 & P2 

During this month the youngest children have been building towers with the building blocks and playing some games on the mats. Also we have been singing and listening to the story of “Goldilocks”.

P1 abril 2016
ELS SOLS DE P1 AL MES D' ABRIL

Al mes d’abril la classe dels Sols hem realitzat moltes activitats! Com podeu veure a les fotos, hem celebrat diversos aniversaris: la Jana, la Diana, el Pol, i el Serni han fet dos anys!!!   

Al taller d’ expressió artística hem treballat Sant Jordi estampant carxofes en forma de rosa i hem treballat la primavera pintant amb colors d’aquesta estació.

Al taller de safates d’experimentació hem manipulat pasta seca i pasta bullida, també hem manipulat papers de colors i hem fet  pasta de sal amb orenga.

Al taller de joc heurístic hem manipulat diversos elements com teles, tubs, taps, cordes, cubells i pots. I, per últim, a psicomotricitat hem fet diverses sessions com la d’equilibri, gateig i sessions de circuits de mòduls.

El mes vinent, més i millor!

P2 I P3 L'AUDITORI
P2 i P3 ANEM A L'AUDITORI

Els alumnes de P2 i P3 vam fer una sortida cultural conjunta a l' auditori, on vam gaudir de l' obra musical Planeta Clarinet. Va ser un matí ple de ritmes, dolces melodies, llums, sons i moltes sorpreses!
DIA DE LA MARE 2016

EL DIA DE LA MARE A INFANTIL

Divendres vam celebrar l’ esperat dia de la mare a l’ escola. Una tarda plena de màgica, complicitat, nervis i moltes emocions... Vam compartir un taller plàstic cada mare amb el seu fill/a i a continuació un dolç berenar al nostre estimat pati de l’ escola. Moltes gràcies mares per l’esforç i per col·laborar amb la celebració d’aquest dia amb tanta emoció, un dia que ja mai oblidarem!

Veure el vídeo

Vídeos

Festival Parvulari 2015 

Festival Parvulari 2015


Pessebre Vivent 2015

Pessebre 2015
 
 
Ed. Emocional
 
Ed. Emocional
 
 
 
 
 

Festival de cinema

Escola de P@res

Articles i vídeos d'interès

 
 
 
 

Ambients Interclases

a P3, P4 i P5

Aquí teniu una breu explicació fusionada amb paraules i imatges del que suposen els nostres ambients interclasses de P3, P4 i P5. Esperem que ho gaudiu!
 
 

Llegir més...

 

Veure la web antiga!

 
 

Tota la informació a Facebook i Twitter

 
Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2016.